De leukste relatiegeschenken van 2017!

0

Een relatiegeschenk krijgen is bijzonder. Maar misschien is geven nog wel leuker. In ieder geval is het fijn om na te denken over welke relatiegeschenken je gaat geven in 2017. Wat past bij je klant? Het is leuk om daar eens op een andere manier naar te kijken. Op die manier kun je mooie en originele geschenken voor je relaties kiezen.

#2017 jaar van samen eten

Steeds meer mensen zijn altijd bereikbaar; het leven wordt steeds drukker. We hebben behoefte aan een moment van rust, een moment van samen zijn. Behoefte aan persoonlijk contact; samenzijn met gelijkgestemden en de hectiek even vergeten. Hoe kan je dat beter doen dat door samen te eten. Relatiegeschenken om samen een maaltijd te maken vallen dan ook zeker goed in de smaak. Denk aan een leuke manier om te koken of onderweg samen te eten, een bbq of picknickmand. Quality time anno 2017!

#2017 jaar van de boodschappen

2017 is het jaar van jezelf laten horen. Ontwikkelingen in de hele wereld maken dat mensen hun stem willen laten horen. Zij willen geëngageerde boodschappen laten horen; op sociale media, op straat en op het werk. Vaak zijn het boodschappen met idealen en dromen, verpakt in simpele hashtags. Bedruk bijvoorbeeld een tas of een T-shirts met een boodschap. Of geef je relatie de mogelijkheid een eigen boodschap te laten drukken. Persoonlijker kan toch niet!

#2017 jaar van digitale gezondheid

We willen gezondheid. En daar willen we best wat voor doen. Maar we vinden het ook fijn als daar handige hulpmiddelen voor zijn. Meer lopen op een dag, meer stappen zetten, is een eenvoudige manier om je gezondheid te verbeteren. En wat helpt daarbij? Een stappenteller! Past in de trend van gezondheid en past in de trend van technologie die daarbij helpt. En helpt de ontvanger bij een gezonder leefpatroon.

#2017 jaar van zelfvoorzienend wonen

Afgelopen jaar is het ‘tiny-house’ bekend geworden. Kleine, houten huisjes die op wielen staan zodat je niet gebonden bent aan één plaats. Duurzaamheid staat daarbij centraal; stroom opwekken met zonnepanelen, regenwater filteren tot kraanwater. Dat kan niet iedereen. Maar energie opwekken met zon kan iedereen. Een solar charger om je telefoon op te laden is dan ook relatiegeschenk dat past in deze trend.

Verdiep je eens in wat trendwatchers zien als trends in 2017. Denk creatief na over wat past bij een trend, bij je relatie en bij je bedrijf. Welk relatiegeschenk kies jij?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  4/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply