Waarom kiezen voor multifunctionele kantoorprinters op de werkvloer?

0

Net zo onmisbaar als de koffie op de werkvloer; de printer. Even snel het documentje afdrukken en binnen 2 minuten een verslag in je handen hebben. Het is binnen kantoren zeer vanzelfsprekend dat de printer aanwezig is én dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de printer. Vandaag de dag moeten printers meer kunnen dan het uitdraaien van lappen teksten op papier en dan is het handig dat je niet zomaar de eerste de beste printer in de buurt hebt, maar gebruik kunt maken van een multifunctionele kantoorprinter. Maar wat doet zo’n multifunctionele kantoorprinter beter dan een reguliere printer?

Haarscherp en alles in één

Kantoorprinters bieden vandaag de dag het gemak van printen, kopiëren en scannen in één apparaat. Hierbij is printen of kopiëren in zwart wit verleden tijd. Alles wordt mooi geprint in kleur en ook nog eens haarscherp. Dit maakt dat je niet meer per se naar een print shop hoeft te gaan om die 30 hand-outs en verslagen te printen. Dit doe je gewoon eenvoudig en snel op kantoor!

Daarnaast zorgen de multifunctionele printers ervoor dat je je telefoon, tablet of ander device kunt koppelen aan de printer. Op deze manier is het mogelijk om vanuit je luie stoel een printopdracht sturen naar de printer om de hoek. Iets wat de multifunctionele kantoorprinters van deze tijd met zich meebrengen zijn een soort applicaties waarmee je het printgedrag en de kosten van het printen kunt bijhouden. Hiermee kun je zelf bepalen wie er mag printen en vanaf welke plekken dit gedaan mag worden.

De kantoorprinters bieden nog een voordeel; het scannen naar een e-mailadres. Hoe handig is dat? Of wil je liever je documenten of werkzaamheden op maat gemaakt hebben? Dan is de speciale software een hele goede oplossing!

Sneller werken met de multifunctionele kantoorprinters

De kantoorprinters zorgen er niet alleen voor dat je haarscherpe prints krijgt, maar ook dat je sneller werkt. Want zeg nou eerlijk, niemand houdt er van om minutenlang te wachten op documenten die eigenlijk binnen een handomdraai uitgedraaid kunnen worden!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply