Personaliseer je relatiegeschenk: 4 ideeën

0

Er zijn talloze leuke, zakelijke relatiegeschenken te bedenken. Maar wil je je cadeau ietwat personaliseren? Met wat creatief denk- en speurwerk zijn er verschillende leuke voorbeelden te vinden. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatiegeschenken die je erg goed kunt personaliseren. Want: een persoonlijk geschenk zegt natuurlijk altijd meer.

Kaarsen

Kaarsen zijn leuke geschenken om weg te geven als cadeau. Iedereen gebruikt wel kaarsen, dus ook jouw relaties. Leuk om bijvoorbeeld de lunchruimte wat aan te kleden en gezelliger te maken. Er is een groot assortiment in kaarsen, dus het vinden van de juiste kaars die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger is geen probleem. Zo heb je kaarsen in allerlei vormen, maten en kleuren. Door de kaarsen te personaliseren met een logo en/of persoonlijke boodschap voor de ontvanger, maak je er iets extra bijzonders van.

Gepersonaliseerde kaarsen als relatiegeschenk
Bron: Catherinenicole.com

Pennen

Een zekere must-have op het kantoor zijn pennen. Pennen zijn erg geschikte geschenken om te geven aan relaties. Ook pennen kun je prima personaliseren. Zo heb je bijvoorbeeld pennen waar je een boodschap in kunt zetten. Een ander idee voor bedrijven die een iets luxer relatiegeschenk willen geven, is om de hoes of cover van de pen te laten bedrukken of graveren.

Gepersonaliseerde pen met leren hoes
Bron: Pinterest.com

USB-sticks

Ondanks de ontwikkelingen in de cloud, zijn USB-sticks niet weg te denken in het bedrijfsleven. Ze worden nog steeds veel gebruikt voor het opslaan van data. Je kunt USB-sticks laten bedrukken met een logo of tekst. Een erg nuttig geschenk dat altijd goed van pas komt! Zeker voor bedrijven die veel met computerbestanden te maken hebben, is dit een leuk idee voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde usb-stick van een fotograaf
Bron: Pinterest.com

Wijnen

Iedereen houdt wel van een mooie fles wijn. Kies een wijn die echt bij jouw relatie past. Ook wijnflessen kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of een andere boodschap. Bekijk onderstaand voorbeeld maar eens.

Gepersonaliseerde wijnfles
Bron: Etsy.com

Meer ideeën voor gepersonaliseerde relatiegeschenken? Deel het met ons in de comments!

Dit artikel werd je aangeboden door Laar relatiegeschenken.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply