De 3 meest geschikte vloeren voor op kantoor

0

Bij het inrichten van een kantoor wil je natuurlijk dat de stoelen lekker zitten, de bureaus de juiste hoogte hebben en de computers voldoende ruimte hebben. Je zorgt voor voldoende daglicht voor je medewerkers en een goede ventilatie. Maar wat doe je met de vloer? Je wilt dat de boel makkelijk schoon te houden is, dat het er netjes uitziet én dat de vloeren zorgen voor een veilige en goede werkomgeving voor iedereen. Welke vloeren zijn dan het meest geschikt? Wat zijn nou goed geschikte vloeren voor op kantoor?

1.      Een houten vloer

Hoewel mensen vaak niet gelijk aan houten vloeren denken wanneer ze hun bedrijfspand in gaan richten, is het wel degelijk een ontzettend goed idee om hier eens beter naar te kijken. Een houten vloer geeft een fijne, rustige en warme uitstraling aan de ruimte waar hij ligt. Het zorgt voor een goede akoestiek en het is handig dat je houten vloeren in verschillende kleuren kunt krijgen. Natuurlijk vergt het wat onderhoud, maar daarin zijn verschillende opties waardoor er altijd wel iets te vinden is dat bij het bedrijf past. En extra leuk is het dat je houten vloeren in verschillende verbanden kunt leggen. Wat dacht je van een visgraat voor de centrale hal bijvoorbeeld?

2.      PVC vloeren

Met PVC vloeren ga je helemaal mee met de huidige trend. Deze kunststof vloeren passen in werkelijk elk kantoorpand, omdat ze in eindeloos veel kleuren en varianten te verkrijgen zijn. PVC is een ideaal materiaal voor wie jarenlang vooruit wil kunnen. Het is heel sterk en daarmee ontzettend duurzaam, je zult amper slijtage opmerken. Bovendien dempt PVC het geluid goed, zeker in een wat drukkere kantoortuin is dat erg prettig. Bovendien is PVC relatief voordelig in zowel aanschaf als onderhoud. Ideaal dus om je kantoor mee in te richten.

3.      Laminaat vloer

Veel mensen denken dat laminaat iets van vergeten tijden is, maar niets is minder waar. De laminaat vloer begint weer helemaal terug te komen. En dat is begrijpelijk. Zorg ervoor dat je een goede kwaliteit kiest en maak gebruik van een stevige ondervloer, dan is laminaat voor op kantoor heel erg geschikt. Laminaat is ook een geschikte optie wanneer je dolgraag een houten vloer wilt, maar opziet tegen het onderhoud daarvan.

Zoals je ziet is de keuze echt enorm dus ga op onderzoek uit en maak iets moois van jouw kantoor!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply