6 ingrediënten voor een gezellig bedrijfsfeest buiten

0

Zeker nu het buiten warmer wordt en de dagen langer duren, is het ideaal om voor je bedrijfsfeest een locatie in de buitenlucht te kiezen. Om te zorgen dat het een gegarandeerd succes wordt, vertellen wij welke 6 ingrediënten er nodig zijn voor een gezellig bedrijfsfeest buiten.

  1. Muziek

Geen feest is compleet zonder goede muziek. Stel van tevoren een afspeellijst samen met muziek waar op gedanst kan worden, afgewisseld met echte klassiekers die voor iedereen leuk en herkenbaar zijn. Nog leuker is het natuurlijk om een liveband of DJ in te huren. Binnen het bedrijf zijn er ongetwijfeld mensen die iemand kennen die graag komt spelen. Vaak willen mensen zelfs voor een vriendenprijsje komen optreden! Denk bij het draaien van versterkte muziek natuurlijk wel aan de omwonenden. Laat buurtbewoners bijvoorbeeld van tevoren weten dat er een feest gehouden zal worden om zo onnodige klachten en onaangename verrassingen te voorkomen.

  1. Hapjes en drankjes

Een feest is geen feest zonder hapjes en drankjes. Om het voor iedereen leuk te houden is het verstandig om voor een buffet met divers aanbod te kiezen. Zorg bijvoorbeeld dat er voldoende bier, wijn, én non-alcoholische drankjes voorradig zijn. Daarnaast is het slim om te van te voren na te gaan of er gasten zijn met specifieke dieetwensen. Denk hierbij aan vegetariërs en veganisten, maar ook aan mensen met allergieën, zoals coeliakie en lactose intolerantie. Feestgangers zullen blij verrast zijn door de ruime keuze!

  1. Statafels en stoelen

Een geslaagd feest is een feest waarbij gepraat en gedanst wordt. Zorg dus dat mensen in beweging blijven! De beste manier om dit te doen, is door meerdere statafels neer te zetten met daarop bijvoorbeeld hapjes. Mensen zullen zich vanzelf om deze tafels verzamelen en een praatje maken, om vervolgens weer verder te lopen. Zet een paar stoelen neer voor mensen die niet de hele avond kunnen of willen staan, maar beperk het aantal: het is een stuk gezelliger als er gedanst wordt.

  1. Partytenten

Partytenten zijn ideaal om een knusse, gezellige sfeer te creëren. Het biedt feestgangers een plek om samen te komen en een praatje te maken. Daarnaast bieden partytenten, wanneer nodig, bescherming tegen regen. Zelfs in de lente en de zomer is het weer in Nederland nog wel eens wisselvallig, en het is dan ook slim om op alle weersomstandigheden voorbereid te zijn.

  1. Heaters

Het plaatsen van heaters is geen overbodige luxe, zeker als het feest tot laat in de avond doorgaat. Hoe warm en zonnig het overdag ook is, ‘s avonds kan het nog wel eens flink afkoelen. Door het neerzetten van voldoende heaters voorkom je dat mensen vroegtijdig naar huis gaan vanwege de kou.

  1. Verlichting

Maak het feest helemaal af met sfeerverlichting. Kies bijvoorbeeld voor lichtslingers of lampionnen. Deze kunnen aangestoken worden zodra het begint met schemeren, en maken het feest extra sfeervol.

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt nog een hoop kijken. Met deze 6 ingrediënten wordt het sowieso een geslaagd feest!

Deze tips werden u aangeboden door Partytentverhuur-Nederland. Partytentverhuur-Nederland is uw partner als u op zoek bent naar een partytent. Zij zitten ondertussen verspreid door het hele land.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 3   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply