Een BBQ met collega’s? 3 handige hulpmiddelen

0

De zomer is in volle gang. Dit vinden de meeste Nederlanders een uitstekend moment om zmet enige regelmaat de barbecue weer uit de kast te halen – en terecht! Ben je op zoek naar een activiteit als bedrijfsuitje? Wil je jouw promotie of die van een collega vieren? Of ben je op zoek naar een manier om de vrijdagmiddagborrel nieuw leven in te blazen? Dan organiseer jij in deze tijd van het jaar natuurlijk een barbecue op kantoor. We geven je 3 handige hulpmiddelen om deze barbecue met al je collega’s tot een succes te maken!

1. Zorg voor een overkapping

Zomer in Nederland is natuurlijk nog geen garantie voor lekker weer. Een regenbui kan jouw barbecue (letterlijk) in het water laten vallen. Zorg daarom dat je altijd terecht kunt onder een overkapping. Heb je deze niet in de buurt? Dan is een partytent huren geen verkeerd idee. Een partytent doet tevens veel goed voor de sfeer: hang wat kleurrijke lampionnen op, huur statafels en het feest is compleet.

2. Zorg voor voldoende warmte

Zelfs als het wel perfect, zomers weer is, kan het in de avond alsnog flink afkoelen. Als je daarom wilt dat je collega’s nog even blijven hangen voor een borrel na afoop, kun je het best zorgen dat zij de mogelijkheid hebben om de warmte op te zoeken. Zo kun je dekens uitdelen (erg knus!) of zorgen voor een aantal warmtelampen of heaters. Gegarandeerd plezier tot in de late uurtjes!

3. Huur een cateraar

Een personeelsfeest is een uitstekende gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen. Hartstikke leuk om het eens over zaken te hebben die niet werkgerelateerd zijn! Wil je daarom alle zorgen uit handen geven? Huur dan een cateraar in. Niet alleen is dit een garantie voor een overheerlijke maaltijd, ook heb jij je handen vrij om te kletsen, eten en dansen met je collega’s. Daarbij zit je op deze manier niet na afloop nog met een enorme berg afwas én weet je zeker dat er geen kilo’s vlees overblijft. Ben jij liever zelf de baas over de grill? Dan kan het ook een leuk idee zijn om iedereen in duo’s een gang of een gerecht te laten bereiden. Zo ben je toch intensief bezig met barbecueën, maar is er ook voldoende gelegenheid voor een goed gesprek.

Heb jij onze tips opgevolgd? Dan wordt jouw barbecue op kantoor gegarandeerd een groot succes. Geniet van de zomer!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply