4 leukste manieren om een bedrijfsfeest vast te leggen

0

Wanneer je iets te vieren hebt met het bedrijf, is het leuk om dit ook terug te kunnen zien op diverse manieren. Zo kan het zijn dat je een jubileumfeest hebt, het nieuwe jaar wilt inluiden met een feestje of dergelijke. Het is leuk als de herinneringen aan bedrijfsfeesten niet enkel in je hoofd zitten. Lees het artikel om te ontdekken op welke manieren je een bedrijfsfeest allemaal kunt vastleggen.

1. Foto’s

Uiteraard is het altijd leuk om een bedrijfsfeest vast te leggen via foto’s. Hiervoor kan je een professionele fotograaf inhuren of een paar collega’s vragen of zij tussendoor wat plaatjes willen schieten. Denk ook eens aan een fotohokje huren, waarin collega’s gezellig met elkaar op de foto kunnen. Je kan hiervoor ook enkele attributen laten maken, waarmee je de foto’s compleet maakt. Hierbij kan gedacht worden aan brillen, hoeden, tekstballonnen (in de trant van het feest) en dergelijke.

2. Video

Een spectaculair bedrijfsfeest in eigen kantoorpand of op een externe locatie kan ook via videobeelden worden vastgelegd. Zo kan je een goede impressie krijgen van de sfeer en kan je bijvoorbeeld ook een speech later terugkijken. Als je een bedrijfsfeest op video vastlegt, mis je haast geen moment! Wanneer je hiervoor iemand inhuurt, kunnen zowel de start van het feest, het verloop en het einde mooi worden vastgelegd in een soort kort verhaal. Met een video leg je veel meer sfeer vast en komen ook spontane momenten op beeld.

3. Digitaal gastenboek

Een bedrijfsfeest en de reacties hierop, kunnen ook in een digitaal gastenboek worden opgenomen. Dit is een video gastenboek, waarbij genodigden tijdens het feest een leuke boodschap achterlaten. Het kan bij iedereen een andere boodschap zijn, erg leuk om terug te zien en te luisteren wat de meningen over het feest waren en of men het naar hun zin had!

4. Schilderij

Een andere manier om het bedrijfsfeest vast te leggen is door middel van een schilderij.  Dit is misschien een optie waar men niet direct aan denkt, maar er zijn diverse schilders in te huren die bijzondere en feestelijke momenten vastleggen op doek. De stijl kan je vaak zelf bepalen, en er hoeft niet geposeerd te worden; de sfeer zelf kan worden vastgelegd. Het personeel kan feesten terwijl de kunstenaar zijn werk doet. Afhankelijk van de duur van het feest, kan je aan het einde van de avond mogelijk al je schilderij in ontvangst nemen. Een erg mooi en origineel aandenken aan een gezellige avond!

Uiteraard kan je een bedrijfsfeest op diverse manieren vastleggen om hier later nog naar terug te kunnen kijken. Vergeet uiteraard ook niet te genieten op de avond zelf en maak er een geslaagd feest van!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply