Verhuis je naar een nieuw kantoorpand? Let dan op deze zaken

1

Als ondernemer is het heel belangrijk dat je beschikt over een geschikt kantoorpand. Wanneer je net begint als ondernemer heb je nog niet altijd de luxe om veel eisen te stellen aan je kantoorpand of de kantoorinrichting. Maar wanneer je steeds succesvoller wordt en groeit als ondernemer en als bedrijf wordt de behoefte aan een nieuw kantoorpand groter. Als je gaat verhuizen is het slim om een verhuisplan voor je onderneming op te stellen. Maar waar moet je precies op letten bij de verhuizing naar een nieuw kantoorpand? Dat vertellen we je in dit artikel!

Internetmogelijkheden: 10g netwerkapparatuur

Geen enkele ondernemer kan nog zonder internet. Het liefst wil je razendsnel internet, zeker als het de basis vormt van je hele business. Verdiep je daarom goed in de staat van het huidige internet binnen het pand en kijk waar het mogelijk nog te verbeteren is. Zo zou het bijvoorbeeld goed kunnen dat er optimalisatie mogelijk is op het gebied van de netwerkkaarten die je gebruikt. Met een 10 gigabit ethernet card haal je bijvoorbeeld razendsnel internet in huis. Kortom: kijk naar de mogelijkheden die er zijn binnen het kantoorpand waar je naartoe verhuist en optimaliseer het zo goed mogelijk. Die investering ga je gegarandeerd terugverdienen.

Het pand zelf en de omgeving van het pand

Een bedrijfspand vinden kan al een hele opgave op zich zijn, maar een geschikt pand vinden is een tweede. Inventariseer daarom altijd van te voren welke eisen jouw onderneming stelt aan het pand en het gehele terrein waarop het pand zich bevindt. Dan kun je al veel gerichter een nieuw kantoorpand vinden dat daadwerkelijk bij jou en je onderneming past. Je kunt je voorstellen dat wanneer je een fabriekshal nodig hebt je hele andere eisen stelt aan het pand dan wanneer het gaat om een winkelpand. Maar je kunt bij de omgeving van het pand ook denken aan eisen als voldoende parkeergelegenheid voor personeel en bezoekers.

Kantoorinrichting

Heb je eenmaal een pand gevonden dat beschikt over de zaken die we eerder beschreven en die helemaal past bij jouw onderneming? Dan zal je nog moeten nadenken over de inrichting van je kantoor. Moet er bijvoorbeeld een bedrijfskantine komen voor het personeel? Moet het meubilair ergonomisch zijn? Zo zijn er nog veel meer relevante zaken waar je aan moet denken bij het inrichten van je nieuwe kantoorpand. Gelukkig is dat een leuk gedeelte van het werk: het wordt er alleen maar mooier op.

We wensen je heel veel succes met het vinden en in gebruik nemen van je nieuwe kantoorpand!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Discussion1 reactie

Leave A Reply