Toe aan een nieuwe kantoorinrichting? 7 leuke houten accessoires

0

Af en toe je werkplek vernieuwen door een andere kantoorinrichting te nemen is leuk, maar daar hangt ook een flink prijskaartje aan. Een beter idee is om het kantoor op te frissen door nieuwe accessoires te nemen. Hout is een tijdloos materiaal dat overal voor gebruikt kan worden. Daarnaast is het milieuvriendelijk, mits je verantwoord hout uitzoekt. Met deze 7 houten accessoires ziet jouw kantoor er als nieuw uit! Ben je handig? Dan kun je de accessoires zelf maken, je kunt namelijk eenvoudig hout online bestellen.

Kapstok van steigerhout

Bij het inrichten van een kantoor wordt de kapstok vaak over het hoofd gezien. Toch is dit een heel belangrijk meubelstuk, omdat de klant dat als een van de eerste dingen ziet. Een toffe steigerhouten kapstok is dan ook een leuke binnenkomer.

Houten bankje

Een houten bankje is multifunctioneel. Je kunt het gebruiken als extra zitplek in de kantine, als bankje voor buiten als het lekker weer is, of om klanten even op te laten wachten. Daarnaast voegt het veel sfeer toe aan een kantoor. Een paar leuke kussens erop en het ziet er heel gezellig uit!

Houten plantenbak

Planten staan altijd gezellig, maar een goede pot kiezen kan lastig zijn. Met een grote houten plantenbak plaats je meerdere planten op één plek, dit staat leuk bij bijvoorbeeld de ingang of voor een lege muur. Je kunt hier ook een klein moestuintje in beginnen, dan heb je altijd verse groenten, fruit en kruiden bij de lunch. Dan moet er natuurlijk wel iemand zijn die het bijhoudt.

Zwevende houten plank aan de muur

Een houten plank aan de muur is een leuke manier om van alles tentoon te stellen. Denk aan gewonnen prijzen, leuke foto’s van mooie herinneringen en toffe accessoires. Dit kun je regelmatig wisselen zodat de plank er altijd net iets anders uitziet.

Schilderijlijst van hout

Om een mooi schilderij af te maken, plaats je er een mooi frame omheen. Houten schilderijlijsten geven een chique tintje. De kunst die er in zit hoeft echt niet duur te zijn, maar door een mooi houten frame lijkt dit wel zo. Het is ook leuk om een mooie foto in te lijsten.

Houten fruitschaal

Om je collega’s of werknemers aan te moedigen meer fruit te eten zet je een mooie fruitschaal in de keuken neer. Vul deze met allerlei vers fruit dat in het seizoen is. Er zijn allerlei prachtige houten fruitschalen te verkrijgen, van allerlei verschillende soorten hout.

Grote houten eettafel

Oké dit is natuurlijk geen accessoire, maar wel een mooi meubel dat met enige handigheid gemakkelijk zelf te maken is. Een mooie eettafel van gebruikt hout maakt iedere kantine stukken gezelliger.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave A Reply