Het sanitair op kantoor laten renoveren; 3 tips!

0

Het sanitair op kantoor wordt zeer intensief gebruikt. Er zijn immers meerdere mensen die hier een aantal keer per dag gebruik van maken. Daarnaast zorgt sanitair dat op orde is en prettig is om te gebruiken voor tevreden medewerkers en heeft het dus invloed op de werkprestaties het personeel. Het kan daarom heel goed zijn dat het sanitair op kantoor op een gegeven moment toe is aan renovatie. Dan zijn er bepaalde zaken waar je op kunt letten om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor je het weet heb je prachtig vernieuwd sanitair waar je gebruik van kunt maken op kantoor!

1. Breng in kaart wat er moet gebeuren

Om te beginnen is het zaak dat je in kaart brengt wat er precies moet gebeuren voor de renovatie. Dat maakt namelijk uit voor de rest van het traject dat je in gaat. Denk aan de duur van de renovatie en de kosten die het met zich mee zal brengen. Het kan goed zijn dat je maar een deel van al het sanitair hoeft te renoveren, maar uiteraard kan het ook zijn dat je het volledige sanitair wilt laten renoveren. Dat maakt nogal verschil!

2. Vergelijk aannemers

De volgende stap is op zoek gaan naar een geschikte aannemer. Er zijn nogal wat aannemers waaruit je kunt kiezen, dus dit kan een hele opgave zijn. Maar doordat je bij de vorige tip die we gaven al hebt nagedacht over wat er precies moet gebeuren kun je al een selectie maken van aannemers die deze werkzaamheden goed aankunnen. Daarnaast kun je voor jezelf bedenken hoeveel geld je wilt besteden aan de klus. De ene aannemer kan een stuk duurder zijn dan de andere aannemer. Maar ook de locatie kan een rol spelen. Mogelijk heb je liever een aannemer die uit de buurt komt vanwege de reiskosten.

3. Houd rekening met de duur van de klus

Bedenk dat het uitvoeren van een renovatie van het sanitair enige tijd kost. Mocht je helemaal geen aannemer willen inschakelen, dat kan natuurlijk ook nog, dan ben je zelf al gauw 10 dagen bezig met de renovatie van het sanitair. Een aannemer die ervaring heeft met dergelijke klussen doet er 1-5 dagen over. Uiteraard is het afhankelijk van de grootte van de klus. Houd er dus rekening mee dat gedurende deze periode het sanitair niet te gebruiken is.

Houd je deze drie tips in je achterhoofd, dan gaat de renovatie van het sanitair een stuk soepeler en kom je niet voor verrassingen te staan.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply